Ensinnäkin vihaan keskiviikkoja, niin päivänä kuin kouluun nähden. Mulle tää päivä on kuin Karviselle maanantai, kaikki pielessä. Kaikki alkaa kun avaan silmäni aamulla. Keskiviikkoisin ei jaksaisi nousta. Puen päälle ja menen alas. Alan syödä muroja, tänään Weetos tai mitä ny ne olikaa ja tietysti maitoa tippui mun uudelle paidalla. Patarumpu(jos joku ei tiedä hän on pikkuveljeni) valittaa taas jotain mistä minulla ei ole hajuakaan ja katson samalla telkkaria. Sitten tulikin kiire kouluun. Ekaks valinnaista liikuntaa, tanssikurssi, me tanssimme tänään salsaa. Onneksi ei tullut hiki, en olisi tahtonut mennä suihkuun samaan aikaan Koristyttöjen kaa. Jotkut heistä vaikuttavat välillä ihan ok tyypeiltä, mutta kaikki ovat loppujen lopuksi aikamoisia pissiksiä ja haukkuvat joskus toisiaan selän takana aika epäreilua. No meillä alkoi seuraava tunti äidinkieltä se meni ihan hyvin, sitten ruokailu! Tänään oli ohraa ja salaattia! Siis ihan kuin me jakstettais jollai ohrajyvillä koko päivä kahdeksasta kolmeen! Sitten toinen tunti äikkää, matikkaa, hissaa ja sitten tuli MAANTIETOA. Eilen olin etsinyt toista kirjaani iät ajat ja lopulta löysin sen. Tänään ystäväni otti sen, ihan pilalla. Luulin et se antaa sen takaisin tunnin jälkeen. Ei, entä kun kysyin että tuotko sen huomenna kun mul on koe siel välissä joka pitäis palauttaa. Ei!, sillä se kirja on pulpetin alla kiinni siinä ihme pömpelissä! Ei se kirja mitään mutta mun koe on siellä välissä, semmonen tosi vaikee ja en kyllä tekisi sitä ikinä uudestaa. Nyt pitää toivoa et ope huomas sen ja pisti kirjan jonnekki talteen.

Kotimatka oli yhtä tuskaa. Painava jumppakassi ja laukku eivät parantaneet tahtiani, päinvastoin, hidasti vain! Jalkoja särkee ihan sairaasti ja piti odottaa niissä saakelin liikennevaloissakin. Kotiin päästyäni ovi on lukossa. Pitää avata ovi itse ja avain oli äsyttävästi  mun rikkinäisessä taskussa josta se oli vaikea ottaa. Siis voi juma mikä päivä.

TÄSTÄ VOITTE PÄÄTELLÄ ETTÄ TOSIAAN VIHAAN KESKIVIIKKOPÄIVIÄ ETTÄ JOS VIESTIT SILLOIN OVAT ASIATTOMIA SAATAN ANTAA SAMALLA MITALLA TAKAISIN JA MUIDEN KANNALTA PÄIVITTÄMINEN JÄÄ POIS, KOSKA POMMITAN EPÄMÄÄRÄISIÄ KOMMENTTEJA JONKUN PAPUAIVOISEN TYYPIN TAKIA .