Perjantaina serkkumme tulivat meille yöksi, koska kummitätini ja hänen aviomiehensä lähtivät laivalle. No siinä vaihdettiin kuulumisia ja OH MY GOD! Minun kaksi kuukautta kadoksissa ollut kissani, Poju, palasi kotiin! Vähänkös hämmästyttiin. Romeo tuli tietenin kateelliseksi siitä, että Poju sai enemmän huomiota, ja häiritsee tätä nytkin haukkumalla ja pomppimalla ympäriinsä.
Sitten illemmalla katottiin elokuva ja salkkarit. Kamikaze putoaaa!
Tänään olisin halunnu vaan nukkua, nukkua ja nukkua myöhään, mutta eei! Tuli vessahätä ja menin alakertaan. Huomasin surukseni, että olin herännyt seitsemältä. Ruokin elukat(eli Pojun ja Romeon) ja palasin takaisin yläkertaan. Nukahdin ehkä vielä toisenkin kerran, mutta en ole varma.
Nyoo, sitten mun piti nousta kun kaikki valitti siitä että makoilin vielä sängyssä. Ja kello oli vasta kymmenen aamulla.
Sitten ulkoilutin Romeon toisen serkkuni kanssa ja sen jälkeen lähdimme kaikki kuusi(minä, kaksi siskoani ja kaksi serkkuani siis)vanhalle koululle. Siellä oltiin jonkin aikaa. Kun lähdimme takaisin otin yhdessä vaiheessa 7 vuotiaan pikkusiskoni takatarakalle ja kyytsäsin kotiin. Sitten me mentiin piknikille yhdelle kukkulalle kahestaan ja kuunneltiin musaa. Jaa nyt ne serkut on lähtenee ja pitäis lukee ensviikon keskiviikkona olevaan bilsan kokeeseen. Mutta ei huvitaaa...ON PAKKO! Pakko nostaa arvosanoja vielä vähän. Tahtoo lukioon ja jos onnistun niin..Fufufu...
Väsyttää...