Niin, siis muuton takia en ole ollut paljon koneella. Youtube videotkin lataa ikuisuuden.

Aah! On niin mukavaa kun on oma huone. Verhot puuttuvat, tulossa ehkä mattokin ja hyllyjäkin vielä pistetään, mutta minusta tärkeää on se että kerrankin voin nukkua niin leveästi kuin haluan eikä kukaan voi sanoa siihen mitään.

Halloween ^ J ^ Ennen halloweenia olin viikon TET:ssä Loimaan Tiimarissa. Siellä oli kivaa ja perjantaina sain ilmaiseksi kissankorvat ja rusetin. Läpäisin mopokokeenkin, jee. Sitten lauantaina leikimme hieman 7v. pikkusiskoni kasvomaaleilla. Olen kurpitsa, lol. Söin niin paljon suklaata että tuli jo paha olo. Maaleja oli hieman vaikea pestä pois, mutta saippuallahan se lähti.

Lauantaina ja sunnuntaina teimme Shakyon ja pikkuveljemme kanssa fandubin Hetaliasta. Se on 27 jakso ja nimesin sen Dubbitaliaksi :3 Pikkuveljemme oli Saksa, Minä ja Shakyo olimme kaikki muut roolit. Big Brother juttu meni vähän överiksi. Olisin mieluusti äänittänyt vaikka sen "täällä Big Brother" telkusta. Mutta meni se nyt ihan hyvin meidän ekaksi dubiksi. Lokakuu meni jotenkin nopeasti :(

Poju oli loukannut taas itsensä. Jälkiä tappelusta toista kissaa vastaan. Kävimme äitini kanssa eläinlääkärissä, jossa sen jalka hoidettiin. Nyt kissani voi hyvin.

Pelasimme Mario64:sen uudestaan läpi. Vähän alle kahdessa päivässä. Muistan aika paljon ulkoa

Nyt tulee pieni hehkutus:Aloitin seuraamaan Black Lagoonia. Japsi on paras ja pidän myös Robertasta ja siitä naispomosta. Muutkin ovat hyviä hahmoja tässä ekassa pokkarissa. Narutosta: Animessa Itachin kuolema lähestyy. Tunnen sen..En ole tällä koneella animea pahemmin katsonut, mutta viimeksi kun katsoin niin Pain ja Jiraya taistelivat. OH NO! Ero-sennin..JA olen muuten ostanut kolme DVD:tä School Rumblea. Olen pikkuveljeni kanssa ihan koukussa.

Kouluun taas. Olen saanut kokeista 7½(3kpl), 7+ ja 6½. Siis matikan kokeesta 7½! Niin, se on minustakin kummallista. Olen yrittänyt oikeasti parantaa. Joulukuu ja koulun Joulujuhla lähestyvät. Esiinnyn siinä yhdessä näytelmässä siis voihan kääk! No ei kovin vaikeita vuorosanoja tiedossa joten ei oikeastaan haittaa.

NYT KERRON PELOTTAVAN TAPAHTUMAN! Tämä tapahtui viime viikonloppuna. Koiramme Romeo saa kulkea täällä pihalla vapaasti, joten se juoksenteli vapaana. Äiti oli tupakilla. Minä olin vielä nukkumassa, joten kerron tämän kuulemieni juttujen pohjalta. Äiti siis meni tupakille normaalisti ja Romeo juoksi naapuriin haukkumaan siellä aitauksessa olevaa koiraa. Yllättäen se onnistui vetäisemään Romeon verkon  ali ja puri kovaa sitä niskasta. Äiti oli kuulemma hälyttänyt iskän ja naapurit apuun, mutta siinä oli saanut kauan yrittää erottaa koiria toisistaan. Romeo vuosi verta ja oli ihan hiljaa. Vahnenpani luulivat jo sen kuolleen, kunnes se liikutti päätään hieman. Heräsin pikkuveljeni tönimiseen ja siihen miten se itkien selitti mitä Romeolle oli käynyt. Alakerrassa verta vuotava Romeo makasi kopassaan. (Lyhennän tämän loppuratkaisuun) Romeo ajettiin kaljuksi, eikä sillä ollutkaan onneksi niin suurta haavaa. Nyt se ei ole uskaltanut mennä lähellekkään aitausta ja naapuritkin vielä pahoittelevat. Loppu hyvin ja Kaikki onkin nyt hyvin ja elämä jatkuu.

Pikkuveljen synttäreitä, Uusikuu-leffaa ja  joulua odotellessa ilmoitan että tämä kirjoittaminen tänne ja Live Journaliin kestää. Lisään Dubbitalian ja muutaman muunkin videon sitten Yuotubeen kun saan koneeseeni netin.